Over VGS Adviseurs

VGS Adviseurs is er speciaal voor ondernemers die graag willen dat hun administratie & boekhouding goed geregeld is. Wij houden van een efficiënte manier van (samen)werken met onze klanten. Wij reageren snel op vragen en houden van doorpakken. Ons hoef je niet achter de broek aan te zitten... Dit zijn we graag voor!

Wie is VGS Adviseurs?

Ons administratiekantoor is opgericht door Feiko van Gool en Anita Sokolowska. Een kleinschalig administratiekantoor die houdt van een goed en persoonlijk contact met haar klanten. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dit doen we door goed te luisteren. Wat willen onze klanten? Wat vinden zij belangrijk? We weten wat er bij hen speelt en op welke manier ze het liefste willen samenwerken. Maar niet alleen een prettige manier van samenwerken bindt onze klanten.

Wij zijn op hoogte van de huidige wet en regelgeving, waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren. We zijn dan er ook trots op dat er nooit een klant bij ons is weggegaan uit ontevredenheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Altijd goed en persoonlijk bereikbaar (per telefoon, e-mail, whatsapp of gewoon bij ons op kantoor)
Jarenlange ervaring met verschillende bedrijfsvormen (meer dan 15 jaar ervaring met begeleiden, adviseren en administraties van bedrijven)
Proactief en vakkundig advies (zijn op de hoogte van de nieuwe wetgeving en regelgeving door regelmatig cursussen bij te wonen)
Prettige en persoonlijke samenwerking (wij nemen de tijd voor onze klanten)
Gaan met de tijd mee (nieuwe mogelijkheden om efficiënter met onze klanten samen te werken omarmen wij, maar dit moet niet ten kosten gaan van de kwaliteit)
Vaste transparante prijsafspraken (geen verrassingen achteraf en niet voor elk telefoontje een factuur)

Feiko van Gool RB

Relevante opleidingen: Register Belastingadviseur (RB) & Bedrijfseconomie

Contact:
Neem contact op met Feiko van Gool

Drs. Anita Sokolowska

Relevante opleidingen: Post HBO Accountancy & bedrijfseconomie

Contact:
Neem contact op met Anita Sokolowska

Drs. Jan Kiers

Relevante opleidingen: Bedrijfseconomie

Contact:
Neem contact op met Jan Kiers

Meer weten?

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over onze tarieven voor het uitbesteden van de financiële administratie dan horen wij dit graag.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!