Online boekhoudkantoor voor ondernemers uit heel Nederland!

Wil je zelf jouw financiƫle administratie verzorgen in een boekhoudpakket, maar toch regelmatig de administratie laten controleren door een vakkundige boekhouder of accountant? Dan is online boekhouden echt iets voor jou! Veel online boekhoudpakketten hebben de mogelijkheid om toegang te geven tot jouw administratie aan je accountant of boekhouder. Je kunt dan zelf kiezen hoeveel je zelf doet en wat je toch liever door jouw boekhouder laat doen. Hieronder een aantal verschillende samenwerkingsmethodes die wij bij onze klanten toepassen:

Wat wil jij doen en wat besteed liever uit?

Online factureren abonnement

Bij dit abonnement doe je zelf de facturatie van jouw bedrijf. Wij zorgen vervolgens dat de rest van de boekhouding wordt gedaan. Dit betekent dat wij de inkopen/kosten plus de bankmutaties in de boekhouding verwerken en de aangiften omzetbelasting en de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting plus winstaangifte voor jou opstellen. Deze methode is bijvoorbeeld geschikt voor ondernemers die wel graag inzicht willen hebben in hun boekhouding, maar te weinig tijd hebben om de volledige boekhouding zelf te doen of er gewoon weg geen zin in hebben.

Online boekhouden abonnement

Bij dit abonnement verzorg je zelf de volledige boekhouding. Je factureert, verwerkt de inkopen/kosten en bankmutaties in het online boekhoudpakket. Wij controleren vervolgens jouw administratie periodiek, bijvoorbeeld bij het doen van de aangiften omzetbelasting. Vervolgens stellen wij de fiscale aangiften, zoals de aangiften omzetbelasting en aangiften inkomstenbelasting plus winstaangifte op. Dit abonnement is geschikt voor ondernemers die veel zelf willen doen, maar wel graag onder professionele begeleiding.

Welk online boekhoudpakket?

Wij hebben ervaring met een groot aantal verschillende online boekhoudpakketten. Ze zijn uiteraard allemaal geschikt voor online boekhouden, maar er zitten wel grote verschillen in de prijs en de mogelijkheden van het pakket. Welk boekhoudpakket geschikt is voor jou hangt af van jouw wensen en van jouw bedrijf. Wij adviseren jou graag welk boekhoudpakket geschikt is voor jou en jouw bedrijf.

Wij werken in ieder geval met de volgende boekhoudpakketten:

Online boekhouden met Moneybird

Meer weten?

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over onze tarieven voor het uitbesteden van de financiƫle administratie dan horen wij dit graag.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!