ZZP Administratiekantoor en boekhouders uit Groningen

VGS Adviseurs is een jong, dynamisch ZZP administratiekantoor uit Groningen en is gespecialiseerd  in het begeleiden/adviseren van ZZP ondernemers uit heel Nederland. Met aantrekkelijke transparante vaste tarieven per maand ontzorgen wij ZZP ondernemers op het gebied van de boekhouding, belastingen en overige financiële zaken.

Wat past het beste bij jou?

ZZP Start
Boekhouden en de aangiften omzetbelasting doe jezelf. Wij verzorgen het jaarwerk.

ZZP Controle
Boekhouden doe jezelf, maar wel onder deskundige begeleiding. Wij verzorgen alle belastingaangiften.

ZZP Compleet
Wij doen jouw volledige boekhouding en verzorgen alle benodigde belastingaangiften.

Een leven zonder boekhouding zorgen?

Wil je met een gerust hart de volledige financiële administratie door ons laten verzorgen en tegelijkertijd wel inzicht houden in jouw cijfers, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je (grotendeels) zelf de administratie wilt voeren, maar wel graag de balans en winst & verliesrekening plus de fiscale aangiften wilt uitbesteden, dan is dit uiteraard geen probleem. Samen met jou bekijken wat het beste bij je past.

"Eén van de betere beslissingen van 2016"

"Na jaren geworsteld te hebben met mijn boekhouding en bijbehorende boekhouder heb ik dit jaar eindelijk de knoop doorgehakt en ben ik overgestapt naar Feiko van Gool van VGS Adviseurs.Nu een half jaar later bleek dit toch één van de betere beslissingen van 2016!"

Rembrandt Poorter van Remar Groningen

Aangesloten bij:

rb-logo-voor-internet-gif

Hoe werkt het in de praktijk?

Voor zowel het basic abonnement als het plus abonnement geldt het volgende. Als je via het onderstaande formulier hebt aangegeven dat je geïnteresseerd bent in één van de abonnementen dan zullen wij naar aanleiding van de aanvraag contact met jou opnemen om kennis te maken, vragen te beantwoorden en afspraken te maken hoe we onze (eventuele) samenwerking gaan invullen. Vervolgens gaan we bezig met het inrichten van je (online) administratie. Daarna kunnen we écht aan de slag. Bij het basic abonnement ga je zelf boekhouden met professionele begeleiding van ons en bij het plus pakket nemen wij alles uit jouw handen. Stop je met je bedrijf of ben je inmiddels zo handig geworden met de administratie en besluit je om de administratie volledig zelf te doen? Geen probleem. Je zit nergens aan vast. Op het moment dat je ons per e-mail laat weten dat je het abonnement wil opzeggen dan zal deze per direct worden beëindigd. Uiteraard krijg je van ons de volledige administratie en helpen we je als het nodig is even op weg.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer informatie over onze tarieven voor het uitbesteden van de financiële administratie, neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!


VGS Adviseurs scoort een 8.6 / 10 op basis van
16 reviews.