Persoonlijke en betrokken dienstverlening op maat

Onze dienstverlening bestaat uit meer dan alleen het verzorgen van de administratie, het opstellen van de jaarrekening plus fiscale aangiften en het voeren van de loonadministratie. Wij denken graag pro-actief met jou mee. VGS Adviseurs staat voor persoonlijke en betrokken dienstverlening op maat. Hieronder de diensten die wij dagelijks verrichten voor onze klanten:

Verzorgen boekhouding

De boekhouding is een belangrijk onderdeel van ons werk. Uiteindelijk vormt dit voor veel bedrijven de basis van een gezond financieel bedrijf. Wil je meer weten over het uitbesteden van jouw boekhouding of wil je zelf de boekhouding verzorgen, maar wel daarin worden begeleid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Jaarrekening & fiscale aangiften

VGS adviseurs verzorgt de jaarrekeningen en fiscale aangiften voor zowel ZZP ondernemers als MKB ondernemers tot in de puntjes. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door zeer ervaren adviseurs. Hierdoor kun je er van op aan dat alle fiscale en financiële mogelijkheden volledig benut worden en dat de werkzaamheden voldoen aan de huidige (belasting)wetgeving.

Loonadministratie

VGS adviseurs kan naast de boekhouding, jaarrekening en fiscale aangiften ook de loonadministratie van jouw onderneming verzorgen. Wij zorgen er voor dat je tijdig correcte en duidelijke loonstroken en jaaropgaven ontvangt voor jouw medewerkers. Daarnaast dienen wij uiteraard ook tijdig de aangiften loonheffing in. Je kunt er voor kiezen om de loongegevens te ontvangen via een e-mail of om in te loggen op ons digitale dossier waar alle relevante stukken voor jou en jouw medewerkers klaar staan.

Overige dienstverlening

Wij kunnen onze klanten ook helpen verder met krediet- en financieringsaanvragen, managementrapportages, fiscale en financiële advisering, maar zijn daarbij vooral een sparringspartner. Loop je dus ergens tegen aan of wil je gewoon een keer iets met het oog op je bedrijf met iemand bespreken? Dan staan wij altijd voor je klaar.

Meer weten?

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over onze tarieven voor het uitbesteden van de financiële administratie, neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!