Belastingadviseur Groningen

Niemand betaald graag belasting, laat staan te veel belasting. De belastingwetgeving is meer dan ooit voortdurend in beweging. Wetten komen en gaan of worden stevig aangepast. Het is voor de ondernemer en de onderneming dus essentieel om constant de fiscale mogelijkheden, maar ook de fiscale valkuilen in kaart te hebben. Wij helpen ondernemers daar graag mee. Onze gecertificeerde belastingadviseur Feiko van Gool staat ingeschreven bij het Register van Belastingadviseurs en is op de hoogte van de huidige wetgeving en jurisprudentie van belangrijkste belastingen, waar jij als onderneming en jouw onderneming mee te maken krijgt.

Vakkundig belastingadvies voor ondernemers

Of je nu op zoek bent naar een belastingadviseur die kennis heeft van de belastingwetgeving omtrent de DGA en zijn/haar besloten vennootschap of de ondernemer binnen de inkomstenbelasting sfeer, zoals de ZZP ondernemer, eenmanszaak, vennootschap onder firma of maatschap, bij VGS Adviseurs zullen wij jou en jouw onderneming altijd goed bijstaan. We houden je op de hoogte van de actuele wetgeving en jurisprudentie.

Benut jij alle fiscale mogelijkheden?

Past de rechtsvorm van jouw onderneming nog wel bij jouw huidige situatie, of is het wellicht beter om je onderneming in te brengen in een besloten vennootschap of moet je juist uit de besloten vennootschap? Hoe zit het met het privé gebruik van de auto? Wat zijn de mogelijkheden om fiscaal gunstig pensioen op te bouwen? Is mijn onderneming klaar voor een overname? Hoe zit het met het urencriterium? Wat zijn de risico's van het inlenen van ZZP'ers of wat zijn de risico's van het niet op de juiste wijze bijhouden van de administratie? Dit is maar een kleine greep van de zaken die van belang zijn voor veel ondernemers. Of het nu gaat om grote of kleine belasting vragen. Wij beantwoorden ze graag.

Meer weten?

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van belastingadvies of wil je meer informatie over onze overige dienstverlening, zoals de verzorging van boekhouding, jaarrekeningen en fiscale aangiften, dan horen wij dit graag.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!