Administratie en boekhouding uitbesteden?

Bij VGS Adviseurs kun je ervoor kiezen om de verwerking van de financiële administratie (het boekhouden) aan ons over te laten of zelf de boekhouding te verzorgen en deze door ons te laten controleren. Vervolgens kunnen wij aan de hand van de ingevoerde gegevens een balans en winst & verliesrekening voor jou opstellen welke nodig is voor de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers.

Uitbesteden administratie en boekhouding

Als er voor kiest om de boeking uit te besteden aan administratiekantoor VGS adviseurs. Dan hoef je alleen maar de benodigde gegevens aan te leveren en vervolgens zorgen wij dat de boekhouding op een correcte manier wordt verwerkt in een erkend boekhoudpakket. Mocht je wel periodiek willen weten hoe je er voorstaat financieel gezien dan kunnen wij jou uiteraard hiervan een overzicht geven.

Zelf boekhouden met professionele begeleiding

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf de verwerking van de financiële administratie te verzorgen. Voor een groot deel van het correct boekhouden hoef je geen financieel expert te zijn en kun je dus veel zelf doen eventueel met wat begeleiding van onze kant. Uiteraard zullen wij altijd de administratie doornemen en controleren op foutjes en dit in overleg met jou corrigeren.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij als administratiekantoor voor jou betekenen of wil je meer informatie over onze tarieven voor het uitbesteden van de financiële administratie dan horen wij dit graag.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!