Klanten aan het woord

Met een prettige en persoonlijke manier van samenwerken, het geven van goed advies en meedenken met onze klanten hopen wij dat onze klanten razend enthousiast over onze werkwijze zijn. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij de meeste klanten krijgen via mond op mond reclame.

Wat zeggen onze klanten?

"Super tevreden!"
"
VGS Adviseurs is echt een aanrader, ze nemen de tijd om vragen duidelijk te beantwoorden en denken inhoudelijk goed mee als er vragen zijn. Daarnaast zijn ze erg betrouwbaar. Kortom, super tevreden!"
René Kuhlmann

"Een grote aanrader!"
"Feiko staat altijd voor je klaar. De communicatie verloopt heel duidelijk en altijd heel snel. Ook is zijn heldere uitleg van grote toevoeging. Kortom, een grote aanrader!"
Nienke Toren

"Eén van de betere beslissingen van 2016"
"Na jaren geworsteld te hebben met mijn boekhouding en bijbehorende boekhouder heb ik dit jaar eindelijk de knoop doorgehakt en ben ik overgestapt naar Feiko van Gool van VGS Adviseurs.Nu een half jaar later bleek dit toch 1 van de betere beslissingen van 2016 🙂 Feiko is doortastend in zijn aanpak en heeft zelf alles goed georganiseerd, dit straalt hij uit op zijn klant. Zelf ben ik na jaren achter de feiten aangelopen te hebben nu helemaal bij en werk ik mijn administratie in Snelstart zoveel mogelijk zelf bij. Als ik dan toch met een vraag zit is het natuurlijk geweldig dat je direct een reactie krijgt en zodoende weer verder kunt waar je gestrand was. Kortom: Zoek je een goede boekhouder/adviseur die je helpt efficiënt je boekhouding te doen dan raad ik VGS Adviseurs zeker aan!"
Rembrandt Poorter van Remar Groningen

"Ben blij dat ik die stap heb gemaakt"
"Begin 2016 heb ik besloten de administratie te laten verzorgen door Feiko van Gool van VGS Adviseurs, nadat ik het een aantal jaren elders had ondergebracht. Ik ben blij dat ik die stap heb gemaakt. Feiko is een prettig persoon en neemt de tijd om e.e.a. in voor mij begrijpbare taal toe te lichten. Mijn administratie is in goede handen en wil hem graag aanbevelen."
Sebastiaan Locci van Sebalo Montagebedrijf

"Zeer tevreden"
Wij zijn overgestapt naar VGS Adviseurs, dit hadden we eerder moeten doen. Nu al weer jaren klant en zeer tevreden.
Stephan Pothof

"Cijferwerk van mijn bedrijf al een stuk minder vervelend"
"Feiko legt alles op een begrijpelijke manier aan me uit en neemt daar ook de tijd voor. Hij neemt mijn vragen altijd serieus, reageert snel en is bovendien ook nog eens leuk in de omgang. Sinds Feiko mijn administratie doet, is het hele cijferwerk van mijn bedrijf al een stuk minder vervelend. Bovendien heb ik dankzij Feiko een mooie som teveel betaalde belasting teruggekregen. Kortom: ik ben zeer tevreden!"
Suzanne Faber van Echttekst

Ervaren, deskundig en accuraat”
“Anita Sokolowska van VGS Adviseurs hebben naar ons idee een goede formule gevonden met betrekking tot financiële dienstverlening. Als ondernemer in de bouw doen zich situaties voor waarbij een onderbouwd advies of onderzoekje op korte termijn gewenst is. De ultra korte termijn van reageren draagt bij tot een vlotte uitwerking van de uitdagingen die het ondernemerschap met zich meebrengt. Het vertrouwen dat ze ervaren, deskundig en accuraat werken en de weg weten naar een oplossing, eventueel via hun netwerk leidt ertoe dat ik al een paar relaties naar Anita en Feiko heb doorverwezen.”
Boudewijn ’t Sas van Steevast bouw & makelaardij

"Ze verdienen zichzelf terug!"
“Ik laat al jaren mijn administratie, jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting verzorgen door VGS Adviseurs. En ben nog steeds ontzettend tevreden over hun werkwijze. Ik krijg snel antwoorden op mijn gestelde vragen en ze houden mij goed op de hoogte als er weer iets wijzigt op fiscaal gebied wat interessant voor mij of mijn bedrijf kan zijn, zonder dat ik hier gelijk een factuur voor krijg. Sinds ik klant ben van VGS Adviseurs heb ik het gevoel dat ik controle heb en dat ik niets laat liggen op fiscaal gebied. Ik weet zeker dat elk jaar dat ik klant bij VGS ben, dat ze zichzelf dubbel en dwars hebben terugverdiend.”
Kees Huizing van KM Studio

“Betrouwbaarheid, betrokkenheid en goed meedenken is hun kracht”
“Al jaren krijgen we een goede service en hulp bij VGS Adviseurs. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en goed meedenken is hun kracht. We hopen nog lang met VGS Adviseurs samen te kunnen werken!”
Gerlieke en Artur van Id'eau

Meer weten?

Wil je meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over onze tarieven voor het uitbesteden van de financiële administratie dan horen wij dit graag.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak!